Inschrijven

Technische opleidingen en cursussen op maat

Gediplomeerde vakmensen zijn keihard nodig in Nederland. Volg jij nog geen technische opleiding? Start dan nu via de Maintec vakschool een praktijkopleiding in de auto-, fiets-, of ventilatietechniek.

Kom dan leren en werken aan je toekomst aan de Maintec Vakschool. Met onze technische opleidingen op MBO-niveau leg je de basis voor een mooie en afwisselende carrière in de technische branche.

logo maintec

 

 

Waarom een opleiding aan de Maintec Vakschool?

  • Praktijk gericht een opleiding volgen in de auto-, fiets en ventilatietechniek.

  • Technische werkervaring is niet nodig.

  • Persoonlijke begeleiding van een vakkundige leermeester.

  • Snel leren in een kleine (gemotiveerde) groep.

  • Start jij aan de opleiding, dan verzorgen wij ook direct een baan!

Opleidingen in de auto- & fietstechniek

De vakschool specialisaties

Maintec vakschool verzorgt opleidingen en cursussen om jouw droom tot fietsenmaker, autoschadehersteller of ventilatiemonteur tot realiteit te maken. In een paar weken leren en werken stomen we je klaar om aan de slag te gaan. Korte technische opleidingen met grote resultaten. Een basis waar jij je hele werkende leven op kunt bouwen.

Jij wilt gewoon aan de slag: dat snappen we. Onze technische opleidingen gaan uit van “theorie waar het moet, praktijk zodra het kan”. Je studeert in kleine groepen. Vakkundige leermeesters, die weten wat jij op de werkvloer nodig hebt, begeleiden je. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor dewerkvloer.

 

De Maintec Vakschool is onderdeel van Maintec: met de drie concepten weet Maintec zich te onderscheiden in de technische uitzendbranche. Voor opdrachtgevers hebben we vakspecialisten met jarenlange ervaring, talentvolle mensen aan het begin van hun loopbaan en internationaal personeel om te ondersteunen in tijdelijke projecten.

Wij opereren in verschillende vakgebieden. Als het maar om techniek draait. Specialisten met de juiste vaardigheden zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Maintec weet echter met een jarenlang netwerk het beste technische personeel te binden en te boeien. Wij zijn trots op onze manier van denken en doen. Zowel onze technische opdrachtgevers, klanten en collega's staan bij ons centraal.

Bezoek Maintec